Drie op een rij (2)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Maybee, Sparky’s Revenge, L.A.F., Chalkboardstories
Een heerlijk punkavondje met maar liefst vier topbands! Van de skate/emopunk van Maybee tot aan de meer melodieuze punkrock van Chalkboardstories… Alle soorten punk komen voorbij!
JC De Bunker
Burgemeester P.Kromplein 6d, Abbekerk
Vrijdag 7 mei
20.30 uur
Toegang: € 2,-

Meursault
Vier gasten uit Schotland. Bebaarde koppies die altijd het evenwicht zoeken tussen pretentieus en populair. De band kan lelijk schreeuwen, maar ook lieflijk balladeren. Interessant!
Muziekcafé De Bliksem
Koningstraat 35, Den Helder
Vrijdag 7 mei
23.00 uur
Toegang: gratis


Feather and the White & Lennon
Feather and the White: alleen drums, gitaar en vocals. Terug naar de basis. Zonder bassist dus. Klinkt bluesy en is doordrenkt met een garage sound. Ook die avond: Lennon. Lekker bandje dat het dak eraf speelt.
Swingcafé 't Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 8 mei
22.00 uur
Toegang: gratis