Obsession Outdoor in alle opzichten geslaagd

Zonnig en uitverkocht dancefestival in Bovenkarspel

tekst en foto's: Armand Hoogland ,

Obsession Outdoor Festival kende een succesvol jubileum. Niet alleen was het dancefestijn in Bovenkarspel uitverkocht en zonovergoten, vooral ook was er vreugde om de aanwezigheid van tientallen nationaal en internationaal bekende dj's.

Zonnig en uitverkocht dancefestival in Bovenkarspel

Afgelopen zaterdag vond het Obsession Outdoor Festival voor het vijfde jaar plaats op het evenemententerrein in Bovenkarspel. De vijf jaren daarvoor werd het dancefeest nog indoor gevierd. Bij elkaar opgeteld vierde Obession dit weekeinde dus zijn tienjarig bestaan.

Dat gebeurde met een nationale en internationale line-up van ruim veertig artiesten verdeeld over vier verschillende areas: de Outdoor Mainstage, de Handstage, de Techstage en het nieuwe gedeelte van het terrein, omgetoverd tot een heus ‘wonderland’. Op die laatste plek werd de line-up verzorgd door Rebellion, bekend van de feesten in Studio 80 in Amsterdam. Mede vanwege het zeer zonnige weer werd dit een unieke plek om lekker te dansen of te chillen onder de beschuttingen van de bomen.

Uitschieters van de dag waren Marco V (die iets te laat was) en het Zweedse dj-duo Dada File. Maar ook Aemilius en Hardwell draaiden allebei een set waar iedereen lekker op kon dansen, en dat werd dan ook van achterin tot vooraan bij het hoofdpodium gedaan. De twee Italiaanse dj’s Zatox  en Tommyknocker sloten af op de hardstage met een mainstream hardcore-set. 

De combinatie van gerenommeerde en opkomende artiesten en een mooie aankleding van het festival bleek de sleutel. Niet voor niets was Obsession Outdoor met 4500 bezoekers uitverkocht.

Gezien: Obsession Outdoor
Bovenkarspel, 5 juni 2010