Drie op een rij (7)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

ReVamp
ReVamp is de nieuw band van zangeres Floor Jansen. Met de symfonische metalband After Forever besteeg zij vele podia en festivals in binnen- en buitenland. Na het uit elkaar gaan van de band, is zij nu helemaal en harder terug met ReVamp!
Pop- & dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Vrijdag 11 juni
21.00 uur
Toegang: € 16,-

Akoestische Avond
Zoals de naam al zegt: lekker akoestische muziek met heel veel jong talent! Denk aan Lars de Rijck, Giselle, Fleur en Danny van Tiggele. Relaxed het uitgaansleven in op de zaterdag? Ga dan naar deze avond met singer-songwriters!
Galerie Windkracht 13
Weststraat 107-109, Den Helder
Zaterdag 12 juni
20.00 uur
Toegang: gratis


On(w)ijs Festival
Alweer de 16e edities van dit legendarische festival te Spierdijk met een interessante line-up. Met als klapper op de vuurpijl: Go Back To The Zoo.
IJsbaan Spierdijk
Verlaatsweg 37/38, Spierdijk
12 juni + 13 juni
Zat: 20.45 uur / zon: 14.00 uur
Toegang: € 5,-
www.onwijsfestival.nl