Drie op een rij (6)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Najchevski
De Amsterdamse band Najchevski komt in Patronaat Café de nieuwe cd presenteren. Op de opvolger van Essentials uit 2009 staan melancholische pop/rocknummers met vleugjes ambient en triphop.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 4 juni
22.30 uur
Toegang: gratis


Sue the Night
Sue the Night wil harten veroveren met pakkende, soms melancholische pop/rocksongs, geschreven, gespeeld en gezongen door een chaotische vrouw/ meisje van 26 die het leven soms misschien met een korreltje zout neemt maar zeker geen water bij de wijn doet. Met helden als Neil Young, Jeff Buckley, Fleetwood Mac maar ook bijvoorbeeld Foo Fighters en RHCP, Fleet Foxes; de muziek van Sue the Night gaat van country/singer songwriter tot alternative/indie.
Cultureel Café Camille
Kerkplein 37, Beverwijk
Zaterdag 5 juni
21.30 uur
Toegang: gratis


LP Café
Optredens van singer-songwriters onder de bezielende leiding van Bo Terry. Naast onderstaande artiesten treedt Bo Terry zelf ook op.
Renny Field: Na zijn albums Make Believe (2003), 26 Reasons (2005) kwam in 2009 zijn eerste zelf geproduceerde album genaamd 'The Arena' uit. Na een korte tour door Engeland, Ierland en Nederland gaat hij in Schotland wonen om verder Europa te veroveren met zijn prachtige muziek.
Ma Rain: De soulfolk van Ma Rain is een unieke combinatie van veelal ingetogen, soms felle, warme vocalen met een afwisselend subtiele en swingende, maar steeds bijzonder sfeervolle begeleiding door gelouterde topmusici. Middelpunt van Ma Rain is de Amsterdamse singersongwriter Marijn Wijnands. Zij zal een solo-optreden verzorgen tijdens Cafe LP.
Pop- & dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Zondag 6 juni
16.00 uur
Toegang: gratis