NH-Pop Live: We Are FM

'Ieder optreden is mooi meegenomen'

tekst: Jochem Boom ,

Het showcasetraject van NH-Pop Live is aangebroken. Vanaf januari tot en met april touren zestien geselecteerde bands en artiesten langs de Noord-Hollandse podia. 3VOOR12/Noord-Holland stelt in die periode wekelijks een van de geselecteerde bands aan je voor. Ditmaal is het de beurt aan We Are FM.

'Ieder optreden is mooi meegenomen'

Het showcasetraject van NH-Pop Live is aangebroken. Vanaf januari tot en met april touren zestien geselecteerde bands en artiesten langs de Noord-Hollandse podia. 3VOOR12/Noord-Holland stelt in die periode wekelijks een van de geselecteerde bands aan je voor. Deze week is het de beurt aan de Purmerendse electrorock-band We Are FM. We spraken met zanger/gitarist Bram.

Waarom hebben jullie jezelf ingeschreven?
"We doen vooral mee voor de publiciteit en om meer media-aandacht te krijgen, en dat werkt zo te zien."

Wat zijn je verwachtingen?
"Sowieso krijgen we natuurlijk twee shows, en ieder optreden is mooi meegenomen. Daar doen het wel een beetje voor. En als we bij de laatste vijf zitten, is dat helemaal mooi meegenomen. Als dat niet lukt, hebben we in ieder geval twee leuke shows gespeeld, als het goed is."

Wat kan het publiek verwachten?
"We proberen er in ieder geval altijd een feest van te maken. We maken dansbare rock en bij de laatste shows werd het feest steeds groter. Dus ik hoop dat het bij NH-Pop Live helemaal geweldig wordt."

Wanneer speel jij voor NH-Pop Live?
"We spelen 11 februari in ieder geval nog in Panama in Amsterdam, verder staan er nog niet zoveel shows. Ik weet niet precies wanneer we voor NH Pop Live spelen. Om te zien waar we spelen kun je het beste naar onze Hyves-pagina gaan."

We Are FM speelt voor NH-Pop Live op 13 februari in Manifesto (Hoorn) en op 26 maart in P3 (Purmerend).