Win kaarten voor Agua de Annique in Victorie!

3VOOR12/Noord-Holland geeft kaarten weg

3VOOR12/Noord-Holland ,

Op 19 februari staat Agua de Annique in Podium Victorie te Alkmaar en jij kunt er gratis bij zijn! Lees hier hoe!

3VOOR12/Noord-Holland geeft kaarten weg

Het jaar is nog maar net begonnen, maar je kans rustig zeggen dat Anneke van Giersbergen en haar band Agua de Annique best lekker bezig zijn! Zo speelden ze een paar weken terug op Eurosonic/Noorderslag de sterren van de hemel en op 30 januari zijn ze aan hun clubtour door Nederland begonnen.

Die clubtour komt natuurlijk ook langs Alkmaar en wel op 19 februari. Ze zijn dan te bewonderen in Podium Victorie en jij kunt er voor niets bij zijn! 3VOOR12/Noord-Holland mag namelijk in samenwerking met Podium Victorie kaarten weggeven voor het optreden!

Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: Met wie speelde Agua de Annique onlangs op Noorderslag? Mail je antwoord en contactgegevens voor zaterdagavond 13 februari 18.00 uur naar redactie@3voor12nh.nl en wie weet win jij 2 kaarten voor het concert! Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaar krijgt zaterdagavond bericht.

Wil je je kansen verdubbelen? Luister dan zaterdag 13 februari tussen 16.00 en 18.00 naar Radio 3VOOR12NH, want daar mogen we live in de uitzending nog eens twee kaarten weggeven! Hier kun je precies vinden hoe je kunt luisteren!

Let op: heet je Anneke of Johanneke? Dan kun je op vertoon van je identiteitsbewijs gratis naar binnen bij Agua de Annique op 19 februari!