Drie op een rij (32)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Schradinova
Janne Schra is terug! Na haar prachtige bliksemcariere met Room Eleven laat Janne weer van haar horen met haar nieuwe band Schradinova.
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 3 december
22.00 uur
Toegang: € 15,-


Kontrust
De Oostenrijkse cross-over band Kontrust bestormde dit jaar vanuit het niets de hitlijsten met ‘Bomba’. De single werd opgepikt door 3FM DJ Eric Corton en werd al snel veelvuldig gedraaid door meer DJ’s. En dat is niet voor niets want de muziek blijft gegarandeerd nog een dag in je hoofd hangen!
Pop- en Cultuurpodium P3
Purmersteenweg 17-19, Purmerend
Zaterdag 4 december
21.00 uur
Toegang: € 15,50


The Bootleg Flyers
The Bootleg Flyers uit de USA spelen rock en roll, beïnvloed door namen als Bob Dylan, Neil Young en The Beatles. The Bootleg Flyers hebben de intentie om terug te halen wat lijkt te zijn verdwenen in de rockmuziek vandaag de dag: groove, goede teksten en pure originaliteit.
Café 1614
Middendam 6, Monnickendam
Zondag 5 december
16.00 uur
Toegang: Gratis