Win een VIP-behandeling op Mixtream!

Beleef de jubileumeditie op een speciale manier

tekst: redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Festival Mixtream viert aanstaande zondag een jubileum. Dan is het de tiende keer dat het gratis popfestijn in Heerhugowaard plaatsvindt. Jij kunt die op een speciale manier beleven, als je meedoet aan onze prijsvraag!

Beleef de jubileumeditie op een speciale manier

Aanstaande zondag vindt in Heerhugowaard weer het jaarlijkse gratis festival Mixtream plaats. Voor de tiende keer, en dat is voor de organisatie reden om eens extra uit te pakken. Voor de jubileumeditie heeft zij de buitenlandse headliners Vive la Fête (België) en Babylon Circus (Frankrijk) weten te strikken.

Overigens zijn er op de tiende Mixtream ook relatief veel grote namen uit eigen land te vinden. Alleen al op het gebied van hiphop, waar zowel de oude garde (Extince) als de nieuwe generatie (Flinke Namen) vertegenwoordigd is. Zoals gewoonlijk is er ook ruimte voor het Noord-Hollandse talent. Rockband Spine Echo won op 21 mei de Mixtream-bandcontest en mag het festival op het hoofdpodium openen. Famous Crap won de publieksprijs en staat op het kleine podium.

Voor al het bovenstaande hoeft niet al te diep in de buidel worden getast, want de toegang tot park Rosarium is zoals altijd gratis. Voor wie echter deze jubileumeditie van Mixtream op een extraspeciale manier wil beleven, geeft 3VOOR12/Noord-Holland een heus VIP-arrangement voor twee personen weg. De winnaar krijgt een rondleiding over het veld en het backstage-terrein. Hij/zij krijgt tevens een backstagebandje voor de hele dag, drankbonnen en kan een warme maaltijd tussen de artiesten nuttigen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de volgende vraag juist beantwoorden: welke band sloot vorig jaar Mixtream af op het hoofdpodium? Stuur je antwoord vóór 26 augustus naar redactie@3voor12nh.nl. Vermeld in je mail duidelijk je naam en adres. Uit alle juiste inzendingen wordt één winnaar gekozen. Deze ontvangt uiterlijk aanstaande donderdag bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.