Drie op een rij (18)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

The SelfEmployed
De band die voorheen bekend stond als T.IF.T, is ondertussen getransformeerd tot The SelfEmployed, een naam die een meer internationaal karakter heeft. De ambities van de band liegen er dan ook niet om: met het uitkomen van het debuutalbum Highway Society is The SelfEmployed er klaar voor om de rest van de nationale en internationale poppodia te veroveren. Support wordt verzorgd door Feather and the White, een duo op gitaar, zang en drums met bluesy materiaal.
Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Vrijdag 27 augustus
21.00 uur
Toegang: € 5,-

Living Light
Muziekschool Triade organiseert een bandjesavond met o.a. da Cheez Dippaz (Primus covers) en Stone Soaked (blues/rock/soul/funk).
Studio 62
Willemsoord 62, Den Helder
Zaterdag 28 augustus
19.00 uur
Toegang: gratis

Parkpop
Blues en rock van de Ruben Hoeke Band, eigenzinnige covers van The Fucking Assholes, feestmuziek van Hasta la Vista en eigen nummers van Ten Hut. Het is een greep uit de muziek die Parkpop op zondag 29 augustus in het Krommeniese Agathepark te bieden heeft. Het is de achttiende keer dat Ad de Lange, eigenaar van Bar Babbels, het festival organiseert. Naast genoemde bands zijn ook Theo Tikt Af, Yeah Baby en Aniday (met Idols-finaliste Marlies Schuitemaker als zangeres) te zien en te horen.
Agathepark
Parklaan, Krommenie
Zondag 29 augustus
12.00 uur
Toegang: € 10,-
www.barbabbels.nl