Drie op een rij (17)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Someday

De Utrechtse band Someday maakt popmuziek met een liefde voor funky invloeden. Dankzij de overtuigende stem van Karim en de muzikaliteit van de bandleden staat deze vijfmansformatie garant voor hoogwaardige singer-songwriter composities.
Hotel Sonnevanck
R. Aertszweg 2, Wijk aan Zee
Zaterdag 21 augustus
21.00 uur
Toegang: gratis


Giovanca
In het kader van het Haarlem Jazz weekend treedt soulzangeres Giovanca plus band op. Dit allemaal op een gezellig buitenpodium op het Proveniersplein.
Proveniersplein, Haarlem
Zaterdag 21 augustus
22.00 uur
Toegang: gratis
www.haarlemjazz.nl


Tropical Reggae
Op zondag 22 augustus zullen Back A Wall Soundsystem en La Banda Loca zorgen voor een heerlijk zwoel en tropisch sfeertje in het Luna Beachhouse van de Waerdse Tempel in Heerhugowaard.
Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 22 augustus
16.00 uur
Toegang: gratis