Drie op een rij (16)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.


VanDijk’s Dylan

Een repertoire bestaande uit nummers van Bob Dylan. Niet de nummers waarvan je gelijk begint te gapen maar een uitgekiend repertoire waarmee iedereen op het eind van de avond schreeuwt: "We want more". Nummers waarvan je denkt: "Hé, is dat ook van Bob Dylan? Dat wist ik helemaal niet".
Cultureel Café Camille
Kerkplein 37, Beverwijk
Zaterdag 14 augustus
20.00 uur
Toegang: Gratis
www.cafecamille.nl


Anneke van Giersbergen

De solocarrière van Anneke van Giersbergen kende een vliegende start. Na dertien trotse jaren met The Gathering wist ze met haar albums Air en Pure Air ook op eigen houtje hoog de hitlijsten in te komen. Beide albums ontvingen louter positieve recensies. Met Agua de Annique tourde Anneke twee jaar lang succesvol in binnen- en buitenland.
Canadaplein, Alkmaar
Zondag 15 augustus
14.30 uur
Toegang: Gratis
www.zomerophetplein.nl


Matt Jacobs Band

Volgens de Matt Jacobs Band hoef je je niet te verplaatsen in de fiftees, en elke dag een fles whisky te drinken om de blues te spelen. De door Matt Jacobs in 2005 opgerichte band, heeft de ambitie om de Nederlandse podia te bestormen en de bezoekers  “powerfull bluesrock” voor te schotelen.
De band heeft deze zondagmiddag een hoog Stevie Ray Vaughan gehalte op haar playlist staan…..
De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 15 augustus
16.00 uur
Toegang: Gratis
www.waerdsetempel.nl