Drie op een rij (15)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Pilot Paco & Square Attic
Twee talentvolle Noord-Hollandse rockbands in swingcafé ’t Noord. Pilot Paco is een veelzijdig, energiek trio met een eigen sound. Catchy pop, folk en geraffineerde rock & roll smelten samen in een gevarieerde en gepassioneerde liveshow die staat als een huis. Square Attic is een jonge rockband die al veel heeft bereikt. Zo speelde de band al bij 3FM en heeft de band laatst haar eerste EP uitgebracht.
Swingcafé 't Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 7 augustus
22.00 uur
Toegang: gratis


Zandstock
Dit bekende festival gaat ook dit jaar weer helemaal los met bekende bands als Di-Rect en Go Back To The Zoo. Ook veel aandacht voor nieuw talent!
Koning Willem II Weg 4, ‘t Zand
7 + 8 augustus
Zaterdag: 19.30 uur, zondag: 13.30 uur
Zaterdag: € 17,50; zondag: € 12,50, passe-Partout: € 25,-
www.zandstock.nl


Sunday Songwriters
Optredens van drie talentvolle singer-songwriters op een unieke locatie. Namelijk: De intieme Beach House van de Waerdse Tempel. Geniet van het zonnetje en van de relaxte muziek van Joost Dobbe, Bo Terry en Ro Halfhide.
Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 8 augustus
16.00 uur
Toegang: gratis