10 dagen feest in Pand48 10 dagen feest in Pand48

Housetempel van het noorden viert tienjarig bestaan

, Tekst en foto's: Niels Cornelis Meijer

10 dagen feest in Pand48

Housetempel van het noorden viert tienjarig bestaan

Tekst en foto's: Niels Cornelis Meijer ,

Er wordt al tien jaar house en techno geprogrammeerd in Pand48. ‘Pandje’, zoals het liefkozend genoemd wordt, is dus al 10 jaar een belangrijke factor in de bruisende housescene in Groningen. Dit moet natuurlijk gevierd worden! Pand48 deed dit helemaal in stijl met een marathonsessie: 10 dagen feest!

Iedere avond begint op het terras, genietend van de lokale of resident DJ die de boel aan het opwarmen is. Mooi om te zien dat Pand48 nog altijd capabele plaatjesleggers binnen de gelederen heeft. Ook de headliners stellen niet teleur. Bovendien is er lekker divers geprogrammeerd: van uitbundige deephouse tot diepe minimal. Iedere avond brengt iets nieuws mee, waardoor het niet gaat vervelen.

Al met al is het behoorlijk geslaagd. Zelfs op maandag is het druk. Ook Pand48 is tevreden over de 10 dagen, de organisatie heeft laten weten dat er volgend jaar 11 dagen achter elkaar gefeest wordt. Ik kijk er naar uit, hoewel ik eerlijk gezegd bij dit schrijven nog niet helemaal ben bijgekomen van de vorige sessie.

Lees ook het interview dat 3voor12 Groningen had met Paul Grimmius, programmeur van Pand48.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen