Dudettes' Diary - Opnames in Cincinnati, Ohio (VS) Dudettes' Diary - Opnames in Cincinnati, Ohio (VS)

Deel 1

, Ingrid Lodewegen (tekst)

Dudettes' Diary - Opnames in Cincinnati, Ohio (VS)

Deel 1

Ingrid Lodewegen (tekst) ,

Exclusief voor 3VOOR12/Groningen houdt de Groningse rockformatie Dudettes op maandag 7, 14, 21 en 28 februari een dagboek bij, waarin zij hun belevenissen tijdens de opnames van hun debuutalbum (EP) in Cincinnati, Ohio (VS) beschrijven.

Deel 1

Exclusief voor 3VOOR12/Groningen houdt de Groningse rockformatie Dudettes op maandag 7, 14, 21 en 28 februari een dagboek bij, waarin zij hun belevenissen tijdens de opnames van hun debuutalbum (EP) in Cincinnati, Ohio (VS) beschrijven.

Maandag 24 januari vertrokken wij, Ingrid, Cynthia, Zjoly en Daniele, om half 8 ’s ochtends naar Schiphol om onze vlucht van 12.45 uur naar Philadelphia te pakken. Na een vlucht van ruim zeven uur kwamen we om 15:00 uur (lokale tijd) aan op het vliegveld van Philadelphia. Eerder dan we gedacht hadden.

Hier moesten we tweeënhalf uur wachten om de volgende vlucht te pakken naar Cincinnati. Jeetje, voordat je verder mag op het vliegveld word je eerst helemaal ondervraagd wat je hier allemaal gaat doen, hoeveel geld je bij je hebt, hoe lang je blijft, waarom je naar de USA gaat etc. Gelukkig hebben wij dit netjes afgehandeld en toen konden we overstappen.

Na anderhalf uur in een klein vliegtuigje te hebben gezeten kwamen we aan op het vliegveld van Cincinnati, WOW!!! Als je onder de wolken vandaan komt… Echt ongelofelijk mooi al die lichtsteden, wolkenkrabbers, sneeuw, en een mooi landschap! We hebben onze ogen uitgekeken in dat kleine vliegtuigje.

Onze producer Erwin
(Musper, red.) en zijn vrouw Daniëlle haalden ons netjes op van het vliegveld en brachten ons naar het hotel, waar we 12 nachten mogen verblijven. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op de stad.

De dag van aankomst en de volgende dag (dinsdag) waren we vrij om een beetje bij te komen van de lange reis en het tijdsverschil. Dinsdag hebben we wel even rond gekeken in de omgeving. We zijn naar het Guitar Center geweest en naar het huis en de studio van de producer. Hier hebben we letterlijk ‘onze ogen uitgekeken’, wat uitgeprobeerd met de instrumenten en een kleine drum soundcheck gedaan. Vervolgens gingen we bij Erwin thuis eten. Daarna bracht hij ons terug naar het hotel, want morgen moeten we vroeg op voor opnamedag 1.

Liefs,

Ingrid

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen