3voor12 Gelderland

LUX Nijmegen viert Vierdaagsefeesten met drie verschillende podia

Line-up o.a. Leeways, Bootleg Betty, Daniel Cane en Einfach Kurt

Van 15 tot en met 21 juli zijn de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. LUX Nijmegen doet dit jaar ook weer mee en wel met drie verschillende podia voor onder meer muziek, film en literatuur. Op de podia staan vanaf 17:30 uur verschillende artiesten. Een greep uit het aanbod: 

Maandag 18 juli staat het Arnhemse Leeways op het podium met hun mix van reggae, ska, hiphop, funk en rock. Dinsdag 18 juli is het de beurt aan de deels Nijmeegse band Daniel Cane: muziek over gebroken harten en het verliezen en het terugvinden van de liefde. Woensdag 19 juli luister je naar de duistere pop van de Gelderse singer-songwriter Einfach Kurt. Begeleid door subtiele drums en zompige contrabas, heeft deze Nijmeegse verhalenverteller een stevige live-reputatie opgebouwd.

De Nijmeegse all-female band Bootleg Betty staat op donderdag 20 juli op het grote podium met een exclusief optreden. Vol energie vuurt het Nijmeegse viertal haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock ’n roll op je af. Na een tour langs festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Valkhof Festival, werkt de groep nu aan een album.

De avond wordt dagelijks afgesloten met dj’s van MovieMachine, Deep Down Low en Knopje. Het hele programma van de gratis toegankelijke Vierdaagsefeesten op het plein buiten bij LUX vind je op de website van LUX.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12