3voor12 Gelderland

Lancering website over toekomst poppodium Luxor

Vanaf 28 januari zijn alle vorderingen on line te volgen

Ze hebben er jaren hard aan gewerkt. Nu is het tijd voor Goudvishal, Jacobiberg, Willemeen en Cultuurkapel om het publiek op de hoogte te brengen hoe het nu eigenlijk staat met dat poppodium in Luxor. Wat is er al gedaan en wat moet er nog gebeuren? Vrijdag 28 januari lanceren de popinstellingen een website die geheel in het teken staat van Luxor.

Een poppodium in Luxor lijkt steeds concreter te worden. Het gemeentebestuur heeft werk gemaakt van de wensen van de Arnhemse popliefhebber. Maar het duurt nog tot maart dit jaar voordat definitief duidelijk wordt of Luxor daadwerkelijk een poppodium wordt. De Arnhemse popinstellingen Goudvishal, Jacobiberg, Willemeen en Cultuurkapel maken zich al jaren sterk voor de komst van een middelgroot podium in Arnhem.

Deze samenwerking moet zorgen voor het popbeleid dat Arnhem mist sinds de sluiting van de Stokvishal. Vanaf eind januari zijn alle inspanningen en de voortgang van de realisatie van een poppodium te volgen op een gezamenlijke website: www.luxor-arnhem.nl. Hier ziet publiek wat het kan verwachten en wat er zoal gedaan wordt. Naast alle informatie zijn op de nieuwe site ook verschillende meningen te lezen van prominenten en mensen die werkzaam zijn in de culturele sector.

De site wordt feestelijk gelanceerd op vrijdag 28 januari in de Goudvishal door Rob Gast, wethouder voor cultuur en enthousiast voorstander van een poppodium in Luxor. Op zo'n Arnhemse aangelegenheid mogen lokale popbands natuurlijk niet ontbreken. De lancering wordt opgeluisterd door Je Moeder en Männer ohne Nerven. Na de optredens sluiten de deejays van de Goudvishal de avond af. Vrijdag 28 januari, 20.15 uur, Goudvishal, Vijfzinnenstraat 103 in Arnhem.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12