3voor12 Gelderland

IN MEMORIAM: SANDER NOORDAM

Bevlogen hoofd beheer Stichting PAN overleden

In de nacht van 16 op 17 juli is Sander Noordam overleden, hoofdbeheerder van Stichting PAN. Sander was er sinds 2005 werkzaam. Collega's reageren geschokt. Op het Lift!-podium op de-Affaire, waar PAN programmeert, stond de maandagavond in het teken van de herinnering aan Sander.

In de nacht van 16 op 17 juli is Sander Noordam overleden, hoofdbeheerder van Stichting PAN. Sander was er sinds 2005 werkzaam.

Zijn collega’s herinneren Sander als een actief, gedreven, humoristisch en betrokken collega. “Naast het beheer was Sander overal bij betrokken. Onze projecten, meedenken over de organisatie, alles. Er zijn geen woorden voor zijn verlies,” aldus Paul Hensels.

Jasper Mol: “Sander was een gedreven, eigenzinnig en humorvol collega. Stichting PAN heeft een woelige tijd achter de rug. Sander was iemand die iedere situatie wist te relativeren en iedereen aanspoorde om de humor in leven en werk niet uit het oog te verliezen en zodoende het hele team positief beinvloedde.”

Op het Lift!-podium, waar Stichting PAN de programmering verzorgt, werd de maandagavond opgedragen aan de herinnering aan Sander, met een kort voorwoord van zijn vriendin, en Affaire-programmeur Robert Meijerink, om met een goede pils te proosten op het leven.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12