3voor12 Gelderland

Ep-release Arnhems-Nijmeegs rocktrio Morrès in Luxor Live

Double-bill met Nijmeegse band Juneville

Het Arnhems-Nijmeegs rocktrio Morrès presenteert 15 september in Luxor Live in Arnhem hun nieuwe ep A Good Day. De band bracht begin september de videoclip en single 'Once' uit, een nummer dat ook op de ep staat. De ep-release is een double-bill met de Nijmeegse band Juneville.

Morrès werd opgericht in 2013 en bracht in 2015 hun debuut-ep Still uit. De band bestaat uit Thomas Calis, Johan ‘basso’ Volman en Anco Koens en speelt powerpop met veel energie en dynamiek; van stevige rocksongs tot breekbare ballads – met hier en daar wat jazzy invloeden.

Juneville is de band van Pieter Nabbe. In 2014 bracht hij in eigen beheer, onder zijn eigen naam, de ep Take A Ride uit. Twee jaar later had hij een vaste band om zich heen verzameld waarmee hij onder de naam Juneville het debuutalbum In The Garden opnam. Dat album verscheen in mei 2016 bij Kroese Records. Junevilles muziek is pop, folk en Americana in de traditie van Nick Lowe, Nick Drake, Wilco en Ryan Adams.

A Good Day ep-release Morrès + Juneville. Vrijdag 15 september, Luxor Live Arnhem. Zaal open: 20:30 uur, start 21:00 uur

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12