3voor12 Gelderland

Luxor Live komt met kortingsacties voor americana- en indie-liefhebbers

Met korting naar vier optredens in Arnhemse popzaal

Net als vorig jaar biedt Luxor Live liefhebbers van het americana-genre de mogelijkheid om een passepartout voor vier najaarsshows te kopen. Het gaat dit keer om de optredens van Jeffrey Halford + Mark Olson (5 oktober), Levi Parham (22 oktober), Naomi Wachira (29 oktober) en Jim White (6 december), voor een combiticket van 28 euro.

Nieuw dit jaar is het indie-ticket (25 euro). Onder het mom Iedereen aan de Indie kunnen indie-liefhebbers daarmee naar Máni Orrason (27 september), Jo Goes Hunting (19 oktober), Dangers of the Sea (3 november) en Mooon (9 november). 

Luxor-programmeur Marijn de Valk is er blij mee: "ik ben natuurlijk echt blij met Naomi Wachira, die zelden tot nooit in Nederland speelt en een fenomenale zangeres is. Iedereen zou haar titelloze debuutalbum uit 2014 een keer moeten horen. Maar ook Máni Orrason is tof: dat is echt een jonge gast, die zijn eerste stapjes in het buitenland zet en zomaar eens door kan stoten. Zeker met Bjarke Ramsing als support verwacht ik wel dat het een magische avond zal worden."

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12