3voor12 Gelderland

Moet ik voor iemand fish and chips meenemen?

The Shaggable Sluts UK toer

De punkscene in Arnhem en Nijmegen loopt letterlijk van enthousiasme over. Maar niet alleen de zalen doen het goed op punkgebied. Zo heeft Nijmegen bijvoorbeeld Bambix. En Arnhems trots in de punkscene moet inmiddels toch wel The Shaggable Sluts zijn. Deze band zoekt de komende week de roots van de snotty '77 punk rock-'n-roll.

Het was wel even slikken voor de Arnhemse punkband toen ze hoorden dat ze op 13 november het November PunkFest in Leeds mogen openen. Je staat toch niet voor niks met headliners als GBH en Broken Bones in het thuisland van de punkrock. Het gaat goed met The Shaggable Sluts. In september toerden ze nog in Duitsland, waar ze een deal sloten met het Duitse Elb Power records.

In maart 2005 duikt de band de studio in en het label gaat een LP van de band uitbrengen in Duitsland. De komende week zitten de heren voor vier shows in Engeland en Schotland. “Coole shows, coole pints of lager. En alsof het nog niet koel genoeg is daaro: we spelen ook nog eens een show met fu**kin-punk legendes als GBH, Conflict en Broken Bones. Moet ik voor iemand nog fish en chips mee nemen?!” Aldus Wim ‘Dr. Shaggable’ Koens.

De band houdt speciaal voor 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen een dagboek bij. Binnenkort lees je hier dus alles over de avonturen van The Shaggable Sluts aan de andere kant van het Kanaal. The Shaggable Sluts UK Toer: 11-11 Ipswich, Steamboat Tavern met Red Flag 77 12-11 Glasgow, Rockers met Apocalipse babies & Red eyes 13-11 Leeds, November punkfest, The Cockpit met GBH, Conflict, Broken Bones. 14-11 Birmingham, the Royal George, Met Nihilists, Radiation Angels Wie de Sluts in Arnhem of Nijmegen wil zien, moet nog heel even geduld hebben. De volgende shows staan gepland op 27 november in de Onderbroek in Nijmegen en op 8 december in de Goudvishal in Arnhem met The Briefs.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12