3voor12 Gelderland

Achtste editie Over De Top Festival

Zaterdag 3 en zondag 4 juni in Lichtenvoorde

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni houdt het Over De Top Festival haar achtste editie in Lichtenvoorde. Vorig jaar bereikte Over De Top een recordaantal van 2.500 bezoekers, dus vond de organisatie het een geschikt moment voor uitbreiding.

Het evenement is dit jaar uitgebreid met een extra festivaldag op zaterdag met singer-songwriters, reggae vibes en soulvolle rock. Zondag is – zoals vanouds – een groot feest voor het hele gezin. Het festival heeft in totaal ruim twintig bands, vijftien dj’s, theateracts en kindervermaak.

In de line-up onder meer: Pat Smith, Casa de la Muerte, Marianne Sveen & Anne Marit Bergheim, Marlot, Collectief Explosief, Cynbel, Mamihlapinatapai, Holymen, Terra Volta, The Jig, 18 Miles, Feather & the White, Groove Patada, Tafel van 11, Thaïti, Lilith Effie en Tio Gringo.

Het Over De Top Festival is 3 en 4 juni (Pinksterweekend) op het Swite Terrein aan de Hendrik Leemreizestraat in Lichtenvoorde. Op zaterdag opent het festivalterrein om 15.30 uur. Op zondag start het festival 12.00 uur. Kaarten voor zaterdag, zondag en combitickets zijn verkrijgbaar op www.overdetopfestival.nl. Iedereen jonger dan 18 jaar mag gratis naar Over De Top.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12