3voor12 Gelderland

Nijmeegse punkband Antillectual op tournee met This Means War! en Green Lizard

16 februari in Willemeen Arnhem

De Nijmeegse punkband Antillectual gaat vanaf a.s. donderdag 8 februari op tournee met This Means War! en Green Lizard. De Loud & Rising Tour zal zes clubs in Nederland aandoen, waaronder Willemeen in Arnhem op 16 februari. 

Politiek engagement en melodie, dat zijn al sinds 2005 de hoofdingrediënten van de punkrock van Antillectual. Hun vijfde volwaardige album kreeg de krachtige titel ENGAGE! mee.  In Dag Des Oordeels schreven we: 'Deze Gelderse punkrockband heeft met ENGAGE! de beste plaat uit hun carrière afgeleverd. Net wat betere liedjes, net wat beter uitgevoerd en net wat beter geproduceerd.'

Eerder actief in bands als Discipline, Hidden Guns, Superhero Status en Convict, was het eind 2016 tijd voor een muzikale doorstart en zag This Means War! het levenslicht. De eerste ep This Means War! is in samenwerking met Igor Wouters (Backfire!, Gold) tot stand gekomen. De video behorende bij de tweede single ‘Use It Up’ is opgenomen tijdens The Sound Of Revolution en zal binnenkort het levenslicht zien.

Opgericht in 1994 maakte de van oorsprong Tilburgse band Green Lizard veel indruk met hun grungy alternatieve rock. De band stopte in 2008, maar keerde in 2012 terug aan het front.

2018 Live!
Loud & Rising, samen met Green Lizard en Antillectual
8 februari - Willem Twee Poppodium, Den Bosch
9 februari - DB’s, Utrecht
10 februari - Victorie, Alkmaar
15 februari - Baroeg, Rotterdam
16 februari - Willemeen, Arnhem
17 februari - Nieuwe Nor, Heerlen

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12