3voor12 Gelderland

Studentenfestival Stukafest kondigt twee nieuwe samenwerkingen aan

Met muziekcompetitie De Grote Prijs van Nederland en het Café Theater Festival

In februari 2018 is het studentenfestival Stukafest weer in de 15 grootste studentensteden van het land. De komende edities start het festival een samenwerking met muziekcompetitie De Grote Prijs van Nederland en het Café Theater Festival. Deze samenwerkingen zijn een uitbreiding op de visie van Stukafest: een springplank zijn voor veelbelovend talent in verschillende cultuurvormen.

In 15 studentensteden strijkt in februari Stukafest gedurende één dag neer en worden de meest uiteenlopende acts als muziek, theater, poëzie, kleinkunst en bijzondere mengvormen daarvan gepresenteerd. De optredens vinden plaats in de setting van keukens, woon- en slaapkamers van studenten. 

Dit jaar gaat Stukafest een samenwerking aan met het muzikale talentontwikkeling platform ‘De Grote Prijs van Nederland’ om zo nog meer opkomend en veelbelovend muzikaal talent naar de studentenkamers te brengen. Maar liefst 9 Stukafest-steden programmeren in een kamer één van de avondwinnaars van de kwartfinales van de Grote Prijs, deze zullen eind januari plaatsvinden.
Naast de samenwerking met de Grote Prijs Van Nederland op het gebied van muziek neemt het festival ook het Utrechtse Café Theater Festival in de arm. Het Café Theater festival is in maart te zien in vele cafés in de Utrechtse binnenstad.

Meer weten over de steden die meedoen? Kijk op www.stukafest.nl

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12