3voor12 Gelderland

February Moon brengt nieuw materiaal in live-uitvoeringen uit

Woodstock Sessions verschijnt begin februari 2018

Begin februari 2018 komt de Nijmeegse band February Moon met nieuw materiaal: Woodstock Sessions is een serie van vier live-video’s die samen een live-ep vormen. Vergezeld van een video worden alle vier nummers deze maand naar buiten gebracht. Begin maart zijn de ‘Woodstock Sessions’ in hun geheel op alle streamingdiensten te beluisteren. De eerste single 'The One' is vandaag gereleaset.

Woodstock Sessions is opgenomen in de gloednieuwe Woodstock Recording Studio te Enschede. February Moon laat hierop vier persoonlijke nummers horen. Het resultaat: bitterzoete songs waarbij de band niet bang is om eerlijk te zijn over verdriet en eenzaamheid. Het melancholische karakter van de songs wordt versterkt door de grotere rol van de cello. Ook heeft de tweede stem van de zingende bassiste een grotere rol gekregen. Op Woodstock Sessions komen vlagen van Daughter, Sigus Rós en The XX voorbij, maar het klinkt bovenal als February Moon.

De nieuwe ep verschijnt een jaar na hun debuut-ep die werd gepresenteerd in een uitverkocht poppodium Merleyn. Met die release eindigde de band hoog in de top 20 van beste releases van 3voor12 Gelderland.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12