3voor12 Gelderland

Extra lange set releaseshow Achterhoekse gitaarband Raw Flowers

2 september in Oerkroeg Schiller Aalten

Gitaarband Raw Flowers pakt tijdens de No Time Like the Present releaseshow op 2 september in Oerkroeg Schiller in Aalten uit met een extra lange set, inclusief optredens van het Arnhemse garage blues-duo Esk-Esque en video-artiest Revisions.

Het Arnhemse duo Esk-Esque (William van Giessen en Menno Romers) speelt rauwe garageblues alsof ze rechtstreeks uit de katoenvelden zijn komen lopen. Rauwe blues met flarden van rhythm & soul en garagerock.

Na Esk-Esque is het tijd voor Raw Flowers. De Achterhoekse gitaarband viert de release van de nieuwe plaat No Time Like the Present met een extra lange set vol nieuwe nummers en favorieten van het debuut. No Time Like the Present verschijnt op cd en lp via het platenlabel Kroese Records en ligt vanaf 1 september in de winkel.

Muzikaal trekken frontman Lawrence Mul, gitarist Paul Diersen, drummer Ilja Vaags en bassist Raymond Grevink hierop de lijn van het debuutalbum uit 2014 door: melodieus gitaarwerk vervlochten met de verhalende vocalen.

Revisions is het pseudoniem van videoproducer Ruud Engelbarts. Zijn hallucinerende VJ/projectie set zal Schiller omtoveren in een magische plek tijdens de optredens. Na de optredens draait Erik Damen (Kroese) puike platen en is het nieuwe album van Raw Flowers te koop.

Tickets voor de No Time Like the Present releaseshow kosten in de voorverkoop 6,50 euro per stuk en zijn te koop aan de bar bij Schiller, bij Primera in Aalten en online via EventGoose. Op de avond zelf kosten de kaarten aan de deur 8,50 euro.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12