3voor12 Gelderland

Nijmeegse Morrès en Hilversumse/Utrechtse Jason Waterfalls treden op met uitwisselingsproject bands 2B@

23 februari in Trianon Nijmegen

De Nijmeegse rockband Morrès en de Hilversumse/Utrechtse  poprockband Jason Waterfalls treden op tijdens een nieuwe editie van het band-uitwisselingsproject 2B@. De optredens vinden plaats 23 februari in Trianon Nijmegen en 17 mei in De Vorstin in Hilversum. Entree is in Trianon gratis.

Morrès is een Nijmeegs rocktrio bestaande uit Johan 'basso' Volman, Anco Koens (zang/gitaar) en Thomas Calis (drums). Morrès schotelt de luisteraar op de vijf nummers tellende ep A Good Day een portie stevige en puntige melodieuze pop/rock voor. Het  openingsnummer Once dat inclusief videoclip als single is uitgebracht, is daar een prima voorbeeld van.

Maak in Trianon ook kennis met Jason Waterfalls; een rockend viertal uit Hilversum en Utrecht dat poprocksongs maakt met synths uit de eighties en luide gitaren. In 2017 hebben ze 3 singles uitgebracht,  3 top 5 noteringen in de IndieXL charts, waaronder een nummer 1 hit en 20 clubshows in 2017. De laatste single Oceans ging in premiere op 3FM en kreeg daarna nog herhaaldelijk airplay gehad.

Met 2B@, een uitwisselingsproject voor bands uit de regio Arnhem en Den Haag, krijgen bands uit die regio's de kans om de muziekscene verderop te leren kennen en het (landelijk) netwerk te vergroten. Het plan is opgestart in samenwerking met Stichting Jacobiberg in Arnhem, Haags Pop Centrum in Den Haag, Jongerencentrum Willemeen in Arnhem en Paardcafé in Den Haag.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12