Local Heroes 3 april in DRU Cultuurfabriek Local Heroes 3 april in DRU Cultuurfabriek

, Redactie 3voor12 Gelderland

Local Heroes 3 april in DRU Cultuurfabriek

Redactie 3voor12 Gelderland ,

Local Heroes is een bandmiddag waarin de DRU Cultuurfabriek drie 'local heroes' programmeert. 3 april op het podium: de Varsseveldse band The Bree, Sean Gascoigne en Evelien Scheers.

De Varsseveldse band The Bree timmert flink aan de weg. Sinds de oprichting in 2013 is het erg snel gegaan met deze band. Vele optredens verder blijkt dat deze formatie het in zich heeft om het publiek aan zich te binden. Lovende kritieken en veelal nieuwe optredens zijn het gevolg van hun optredens. The Bree is dan ook nu al een graag geziene band in het circuit.

Tweede band is de band van Local Hero Sean Gascoigne. Zelf zeggen zij er dit over: "Gevoed door pompende drums en bloedige snaren, zal Holymen je laten huilen, dansen, vechten en van je houden; alles in één keer. Het is luid en het is sexy . Het is bitter en het is zoet. Het is niet uw gemiddelde rock 'n roll show."

En derde naam in de line-up is Evelien Scheers. Na eerder drie singles te hebben uitgebracht is het moment eindelijk daar: het volledige album van Evelien Scheers wordt wereldkundig gemaakt. En waar kan dat beter dan in de DRU? Het in studio Het Lab opgenomen "Terug naar Mij" is de titel van het album en de nummers beschrijven het proces dat hieraan vooraf is gegaan. Evelien zal deze middag optreden samen met haar band, bestaande uit Harry Holzhauer, Coert de Boe en David Abbink.

De voorstelling vindt plaats op zondag 3 april om 14:00 uur in het poppodium van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor € 5,00 verkrijgbaar via de website www.drucultuurfabriek.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland