Vacature: eindredacteur

Gezocht: taalkundig wonder met liefde voor muziek

Redactie 3voor12 Gelderland ,

De eindredactie van 3voor12 Gelderland is op zoek naar een enthousiaste eindredacteur met een uitstekende taalbeheersing, creatief taalvermogen en passie voor muziek. Is dit iets voor jou? Reageer dan nu!

3voor12 is sinds 1998 hét popmuziekplatform van de VPRO, dat naast een centrale landelijke redactie ook lokaalafdelingen in verschillende provincies heeft. Op 3voor12 Gelderland vind je dus specifiek al het nieuws over muziek in deze regio. 

3voor12 Gelderland is op zoek naar een enthousiaste eindredacteur. Naast het redigeren van teksten hoort ook het plaatsen van tekst, foto's en andere content op de website tot je taken. Het is een vrijwillige functie die je zo druk kunt maken als je zelf wilt, maar ga in ieder geval uit van 4 uur per week. We werken met een content management system (Magnolia) waardoor je gewoon vanuit huis kunt werken. 

Takenpakket

  • Redigeren van teksten, zowel inhoudelijk (stijl, informatie, opbouw, insteek) als 'technisch' (grammatica, spelling, interpunctie)
  • Publiceren van tekst en beeld op de website via het CMS
  • Schrijvers voorzien van feedback
  • Ogen en oren openhouden voor interessante muzikale ontwikkelingen in de regio

Wat bieden wij?

Een leuk enthousiast team muziekliefhebbers om mee samen te werken, waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. We bieden de gelegenheid om je kennis van de muziekscene te verbreden, je netwerk uit te breiden en ervaring op te doen als eindredacteur. Tot slot zit je op de eerste rang bij festivals, concerten en de clubavonden van 3voor12 Gelderland.

Interesse?

Ben jij de persoon die we zoeken? Reageer dan nu! Mail naar info3voor12gelderland@gmail.com. Vragen zijn uiteraard ook welkom op dat e-mailadres. Een proefrecensie behoort mogelijk tot de procedure.

3voor12 Gelderland houdt je volledig op de hoogte van de popmuziek in jouw provincie. Het laatste nieuws, de leukste interviews en recensies van acts uit jouw regio.