3voor12 gelderland presenteert: Dissidents + The Assange

Kom naar de clubavond!

Redactie 3voor12 gelderland ,

Op zaterdag 8 november is er weer een Club 3voor12 gelderland in Merleyn. Dit keer presenteert Dissidents debuutalbum Sleight of Hand. The Assange verzorgt het voorprogramma.

Sleight Of Hand is het debuutalbum van de Nijmeegs/Utrechtse progressieve metalband Dissidents. Twee jaar lang werkte de band in alle stilte aan het schrijven en opnemen van deze plaat en het resultaat mag er wezen: elf progressieve metalsongs die bol staan van de gitaarharmonieën, polyritmiek en verspringende melodieën. Sleight Of Hand laat zien dat het componeren van complexe maar tegelijkertijd pakkende nummers bij de heren in het DNA ingesloten zit. Denk aan Protest The Hero en Between The Buried And Me. Tel daar een dikke productie bij op - Tesseract’s Acle Kahney nam de mastering van het album voor zijn rekening - en het feest is compleet. Het is dan ook de hoogste tijd dat Dissidents haar kunsten voor een breder publiek ten gehore gaat brengen. 
 
Voor het albumreleasefeest heeft de band Nijmegen Rock City broeders The Assange gevraagd die met een explosief mengsel van punk, rock & roll, hardcore en mathcore het voorprogramma zal verzorgen.

Kaarten zijn te koop via Doornroosje