3voor12 gelderland tips van de week

redactie ,

Aan optredens is geen gebrek in Gelderland. Soms zie je letterlijk door de bomen het bos niet meer. 3voor12 gelderland helpt je graag op weg voor de komende week. Hieronder onze tips!

dinsdag 5 februari | Doornroosje | Metz

Wat krijg je als je Jesus Lizard, Shellac en Big Black op een hoop gooit? Metz. Vorig jaar verscheen hun titelloze debuut op het legendarische Sub Pop-label en wist bij veel muziekliefhebbers een plek in de jaarlijsten van 2012 te veroveren. En terecht: Metz is gewoon een enorme lekkere bak herrie. Smeer je stembanden want meeblèren ga je!

Vrijdag 8 februari | Café The Stage | Leeways

The Stage presenteert vanavond in samenwerking met RDBLCK: Leeways (reggae / funk-rock), Superdura (reggae-fusion) en de Dj's Fatal Sound, Keizer Skarel en Ditho. Kaartjes: hier!

Zaterdag 9 februari | Merleyn | Jacco Gardner en Traumhelikopter

Dan staat de geroemde Jacco Gardner al in Merleyn, krijg je Traumahelikopter er nog bij ook. Jacco Gardner gaat als een speer. In Amerika wordt zijn nog uit te komen debuutalbum nu al lovend ontvangen en hij brengt zelfs zijn plaat uit in Amerika bij Trouble In Mind. Nog nooit ging een Nederlander zo snel zo hard en hij wordt door vele binnen- en buitenlandse bladen getipt als de belofte voor het jaar 2013.

En dan ook nog Traumahelikopter, die afgelopen Eurosonic Noorderslag zo hard speelde dat ze het systeemplafond afbraken. Deze Groningse band heeft net hun debuutalbum uit bij Excelsior en ook zij hebben een grote kans om het nog ver te gaan schoppen. De shows in Groningen werden als ‘legendarisch’ bestempeld en 3voor12 gaf ze zelfs een 9,5! Je scoort beide beloftes voor maar €7,50 vanavond, dus wees er snel bij voor het uitverkoopt!

En bijna vergeten: Jacco Gardner verzorgt deze middag om 16.30u ook eerst nog een instore in de Waaghals, Nijmegen!