Klup 3voor12 gelderland in Arnhem

Zaterdag 9 februari | PopupKlup | Arnhem

Zaterdag 9 februari organiseert 3voor12 gelderland een clubavond in samenwerking met de PopupKlup. Deze succesvolle tijdelijke nachtclub vormt het decor voor een 'clash' van culturen. Ook vanavond is 3voor12 een podium voor talentvolle regionale artiesten. Ditmaal als bindende factor: livemuziek en elektronica. Denk electro, singer-songwriters, krachtige gitaren, rammende electro en klingelende bananen. Van luistermuziek tot een kolkende dansvloer.

Weg met hokjes en standaardisatie: genres bestaan niet!

Steeds vaker zoeken muzikanten naar verrijking van hun muziek. Samples en drumcomputers zijn een welkome toevoeging aan een bestaande sound. Andersom kiezen ook steeds meer dj's en producers voor live-elementen in hun tracks en sets. 3voor12 gelderland gaat op zoek naar de electronica in de muziek. Met vier totaal verschillende acts duiken we in de wereld van de cross-overs. Tussen de acts door is Willie Pukplay live present, waarmee jij via een app zelf de muziek samenstelt. Naast de muziek gaat host Daniëlla Middelhof kort in gesprek met de artiesten voor hun optreden. Een bijzondere avond op een bijzondere locatie.

Programma

Mineral Beings
Melancholische pop georiënteerde liedjes met elektronische invloeden. Speciaal voor vanavond spelen ze voor het eerst de nieuwe nummers van het in maart te releasen album.

Alan Live
Melodieuze indie-dance. Exclusieve liveset speciaal gemaakt voor deze 3voor12 Klupavond. Alan Live haalt inspiratie uit de vroegere techno uit de jaren 80 en 90 en 'makes the crowd go whoeee!'.

El Jando
Technorock! Een live dance-act band met een toetsenist/’zanger’, multimuzikale snarenplukker en ADHD-drummer. Uitermate geschikt voor grote podia in festivaltenten en 'way beyond'.

Hömpfdingå
Deze drie heren zijn DE nieuwste belofte voor uitgaand Arnhem. New wave electro met voetjes-van-de-vloer- en zweet-op-de-rug-garantie!

> 3voor12 Klupavond: PopupKlup Arnhem
> kaarten € 5,- vvk adressen: café Vrijdag, café Tape en de Waaghals Arnhem
> zaterdag 9 februari van 21.00 uur tot 04.00 uur

Prijsvraag voor 1x twee kaartjes

Wil jij naar onze Klupavond op 9 februari in de PopupKlup (en dat wil je!)?

Doe mee en maak een foto van (jezelf en) de klok om precies 3 voor 12!

Mail je foto uiterlijk 8 februari 23:57u naar 3voor12arnhem@gmail.com. Maar je kunt 'm ook uploaden op het Facebook event.

Club 3voor12 gelderland is een samenwerking van 3voor12 gelderland, PopupKlup en KCG.