Oranjepop: Koninginnedag vier je in het park!

Roosbeef en Birth of Joy eerste namen voor Oranjepop 2012

eindredactie ,

Roosbeef en Birth of Joy staan 30 april op Oranjepop in het Nijmeegse Hunnerpark. Twee fijne namen voor de aftrap van het festivalseizoen. Oranjepop introduceerde vorig jaar met Betaal-Wat-Je-Wilt een voor festivals uniek betaalsysteem. Iedere bezoeker bepaalt wat Oranjepop hem of haar waard is. Een succesvolle zet, want dankzij de bijdrage van het publiek komt er dit jaar weer een schitterend festival.

Koninginnedag in Nijmegen beleef je lekker in het park. Struin het Goffertpark af en dein dan lekker door naar Oranjepop: de muzikale vrijmarkt in het Hunnerpark. Roosbeef en Birth of Joy zijn de eerste twee namen op het affiche.

Roos Rebergen heeft met Roosbeef Nederland al volledig veroverd en ook België ontdekt nu haar ondefinieerbare aantrekkingskracht. Het album Omdat Ik Dat Wil is hier nog maar net uitgebracht en nu al heeft ze de Ancienne Belgique in Brussel uitverkocht. Het Nijmeegse publiek ontdekte Roos al heel vroeg en omarmt haar bij ieder optreden weer liefdevol.

Het psychedelischerocktrio Birth of Joy gelooft nog in hard werken en veel spelen, in hard rocken en veel 'grooven'. Ze maakten weer indruk met een rammende en ramvolle show op Eurosonic/Noorderslag en komen in maart alweer op de proppen met een nieuw album: Life In Babalou.