3voor12 gelderland zoekt eindredacteuren

En kijkt uit naar je reactie!

redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De eindredactie van 3voor12 gelderland is op zoek naar enthousiaste einredacteuren met een uitstekende taalbeheersing en een creatief taalvermogen. Is dit iets voor jou? Reageer dan nu!

En kijkt uit naar je reactie!

De eindredactie van 3voor12 gelderland is op zoek naar enthousiaste eindredacteuren met een uitstekende taalbeheersing en een creatief taalvermogen. Naast het redigeren van teksten, hoort ook het plaatsen van tekst, foto's en andere content op de website tot je taken. Het is een vrijwillige functie die je zo druk kunt maken als je zelf wilt, maar ga in ieder geval uit van 4 uur per week. We werken met een content management systeem waardoor je gewoon vanuit huis kunt werken.

Wat bieden wij

Een leuk enthousiast team muziekliefhebbers met 6 eindredactieleden en een goede manier om ervaring op te doen als webredacteur. Daarnaast maak je deel uit van de redactie van 3voor12 gelderland. Deze redactie vergadert een keer per maand in Arnhem of Nijmegen en erna wordt er gezellig geborreld. Ook heb je als redactielid van 3voor12 gelderland gratis toegang tot onze maandelijkse clubavonden in o.a. Merleyn en The Stage.

Reageer nu!
Ben jij de persoon die we zoeken? Reageer dan nu en mail naar edwin@3voor12gelderland.nl. Vragen over de functie? Mail naar eerdergenoemd adres.

3voor12 gelderland  houdt je volledig op de hoogte van de popmuziek in jouw provincie. Het laatste nieuws, de leukste interviews en alle recensies van bands uit jouw regio.