Robert Meijerink van Doornroosje wint Duiveltje Beste Programmeur Robert Meijerink van Doornroosje wint Duiveltje Beste Programmeur

Drummer van De Staat Tim van Delft wint in categorie Beste Drummer

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Robert Meijerink van Doornroosje wint Duiveltje Beste Programmeur

Drummer van De Staat Tim van Delft wint in categorie Beste Drummer

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Woensdag 11 mei werden in de Melkweg de Duiveltjes 2011 uitgereikt. Programmeur Robert Meijerink van Doornroosje en drummer Tim van Delft van De Staat wonnen ieder een felbegeerde beeldje in respectievelijk de categorie Beste Programmeur en Beste Drummer.

Drummer van De Staat Tim van Delft wint in categorie Beste Drummer

Woensdag 11 mei werden in de Melkweg de Duiveltjes 2011 uitgereikt. Programmeur Robert Meijerink van Doornroosje en drummer Tim van Delft van De Staat wonnen ieder een felbegeerde beeldje in respectievelijk de categorie Beste programmeur en Beste Drummer.

Robert Meijerink had niet verwacht het Duiveltje te winnen: ''Enkele jaren geleden won ik de prijs voor ‘Programmeur van het Jaar’ en had niet verwacht dat ik hem nog een keer zou ontvangen.'' Meijerink ziet het winnen van het Duiveltje als een groot compliment, ook voor Doornroosje. ''Voor het tweede achtereenvolgende jaar wint er een Doornroosje medewerker een vakprijs. Mijn collega danceprogrammeur Darko Esser won vorig jaar het IJzeren Podiumdier.”

De redactie van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen feliciteert Robert Meijerink en Tim van Delft met hun prijzen!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland