Lokaal talent op de vrijdag van de-Affaire

Vooruitblikken met Kayser Karel

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Op de-Affaire ontdek je naast internationaal en nationaal ook veel lokaal talent. Op vrijdag 22 juli staat de winnaar van de Roos van Nijmegen, Kayser Karel, op het Lift!-podium. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen blikt vooruit!

Vooruitblikken met Kayser Karel

Op de-Affaire ontdek je naast internationaal en nationaal ook veel lokaal talent. Op  vrijdag 22 juli staat de winnaar van de Roos van Nijmegen, Kayser Karel, op het Lift!-podium. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen blikt vooruit!

Wat mogen we van jullie verwachten op deze editie van de-Affaire?
"Heel veel Kayser Kareligheid. De bekende beukende drums en gitaren en een gloednieuw nummer!"

Voor de hoeveelste keer zijn jullie dit jaar te zien op de-Affaire?
"Voor het eerst, en we zijn superblij dat we er staan dit jaar. We hadden hier twee maanden geleden niet van durven dromen (maar dat deden we stiekem wel... )."

Welke band(s) willen jullie zelf graag gaan zien en waarom?

"Het liefst gaan we bij Kayser Karel kijken, dat schijnen best geniale mannetjes te zijn."

Wat kunnen we nog verwachten na de-Affaire van jullie?
"We brengen onze demo en onze videoclip uit. Ook zijn we van plan een KayserKarel-kledinglijn op te starten met t-shirts en damesondergoed. Verder willen we zo veel als mogelijk gaan optreden. de-Affaire is ons 6e echte optreden en we hebben er nog lang geen genoeg van!"

Wat is jullie absolute hoogtepunt tijdens de Affaire van de afgelopen jaren en waarom? "Euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhh…Kayser Karel!"