Lokaal talent op de dinsdag van de-Affaire Lokaal talent op de dinsdag van de-Affaire

Vooruitblikken met Eva Almagor

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Op de-Affaire ontdek je naast internationaal en nationaal ook veel lokaal talent. Op dinsdag 19 juli staat Eva Almagor op het Habana Hoofdpodium. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen blikt vooruit!

Vooruitblikken met Eva Almagor

Op de-Affaire ontdek je naast internationaal en nationaal ook veel lokaal talent. Op dinsdag 19 juli staat Eva Almagor op het Habana Hoofdpodium. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen blikt vooruit!

Op weg naar de-Affaire met Eva Almagor

Wat mogen we van jullie verwachten op deze editie van de-Affaire?
We gaan mijn eigen werk spelen en een aantal bewerkingen van liedjes van anderen. Daarnaast zal ik de in maart 2011 uitgebrachte ep promoten en verkopen.

Voor de hoeveelste keer zijn jullie dit jaar te zien op de Affaire?
Dit is de eerste keer dat we op de de-Affaire spelen.

Welke band(s) willen jullie zelf graag gaan zien en waarom?
Ik ben van plan om naar Dead Man's Curse te gaan kijken, een goede stevige band en collega Jaap Lagerweij moet natuurlijk support krijgen. Daarnaast staat Kurpers-Hoek, die na mij zal spelen op de Habana main stage, op de planning. Dat is neder-soul en ik vind dat erg bijzonder. Daarnaast nog  Skandaal! voor de nodige reggae en wat collega support, en last but not least, zal er een All Stars Jam sessie gaan plaats vinden van de TNL op dinsdag 19 juli rond de klok van 16:00 uur. We moeten natuurlijk genoeg jammen!

Wat kunnen we nog verwachten na de-Affaire van jullie?
We hebben net een optreden gehad bij 3FM en ik hoop dat daar heel veel leuke mogelijkheden uit rollen de komende tijd. Daarnaast hebben we maart volgend jaar op de planning staan om de eerste plaat op te gaan nemen. Komende tijd zullen we flink door het land gaan touren en in de winter spelen we in het Paardcafé van Paard van Troje.

Wat is jullie absolute hoogtepunt tijdens de-Affaire de afgelopen jaren en waarom?
Het hoogtepunt van de-Affaire van de afgelopen jaren is voor mij echt te veel om op te noemen; voor mij is de-Affaire het hoogte punt van de Vierdaagse feesten. Vorig jaar heb ik Giovanca gezien op Habana en wat kan die meid een show neer zetten!

Eva Almagor dinsdag 19 juli 20:45 – 21:15 Habana

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland