de-Affaire biedt festivalverzekering aan de-Affaire biedt festivalverzekering aan

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

de-Affaire biedt festivalverzekering aan

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Het is ongelooflijk maar waar, iedere editie van de Vierdaagsefeesten is de-Affaire er weer bij, en dat al 25 jaar. Niets is zeker in het leven, daarom stelt de-Affaire het publiek in de gelegenheid zichzelf te verzekeren van een nieuwe editie. Stop voor ieder jaar een euro in de pot, dan is de-Affaire bestand tegen een paar regenbuien.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

Festival de-Affaire biedt op haar 25e editie een unieke festivalverzekering aan. Ieder jaar weer is er een Affaire, met een gratis programma van hoge kwaliteit, betaald uit de baromzet. Niets is zeker in het leven, daarom stelt de-Affaire het publiek in de gelegenheid zichzelf te verzekeren van een nieuwe editie. Stop voor ieder jaar een euro in de pot, dan is de-Affaire bestand tegen een paar regenbuien.

Voor buitenlandse bands is het vaak ongelooflijk dat er zoiets bestaat als een gratis festival dat 7 dagen duurt. En dat is het ook, zeker als je bedenkt dat de-Affaire dit al jaren doet zonder grote subsidies en sponsoring. Dit jaar werd het festival dan ook beloond voor zijn culturele ondernemerschap met een bijdrage van het Nederlands Fonds voor Podiumkunsten, bedoeld om het programma uit te breiden.

Doordat de inkomsten verder volledig uit de baromzet komen blijft de-Affaire altijd afhankelijk van de weersomstandigheden, een een paar dagen regen betekent ook zwaar weer voor het festival.

De festivalverzekering biedt uitkomst! Voor één euro per afgelopen jaar stel je jouw Affaire voor de toekomst veilig. Voor deze €25 krijg je een zilveren pontbandje, waarmee je onbeperkt heen en weer kunt varen met het pontje naar Habana. De bezoeker die iedere dag op en neer gaat bespaart daarmee €35.  

Bij Le Relais, de opstapplaats onder de Waalbrug, kun je je verzekering afsluiten en je polsbandje ophalen.

We hopen dat iedereen die de afgelopen 25 jaar heeft genoten van de-Affaire zich wil verzekeren van meer plezier volgend jaar. Alvast bedankt namens meer dan 2500 artiesten, 1250 medewerkers, 175 dagen Affaire en meer dan 750.000 bezoekers!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland