Eerste namen Oranjepop 2010 bekend

Gotcha! Allstars, Moss en Shaking Godspeed

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zoals elk jaar is het ook dit jaar op 30 april weer Koninginnedag en kun je in Nijmegen terecht in het Hunnerpark voor Oranjepop. Vandaag werden de eerste namen bekendgemaakt: Gotcha! Allstars, Moss en Shaking Godspeed!

Gotcha! Allstars, Moss en Shaking Godspeed

Vandaag werden de eerste namen van Oranjepop 2010 bekendgemaakt, dat ook dit jaar weer in het Hunnerpark in Nijmegen plaatsvindt. Gotcha! Allstars, de legendarische funkband uit de jaren negentig - die al jaren niet meer bestaat, maar eind 2009 op reünietour ging - zal Oranjepop afsluiten. Ook Moss en de Achterhoekers van Shaking Godspeed komen naar Oranjepop.

Naast muziek biedt Oranjepop meer vertier in het Hunnerpark, zoals een uitgebreide festival- en culturele markt en een speciaal kinderprogramma. Ook de veelbesproken drankgarderobe zal weer bij de ingang van het park te vinden zijn. Vorig jaar was meegebrachte drank voor het eerst verboden tijdens het gratis festival. Bezoekers konden hun drankjes afgeven bij de ‘drankgarderobe’ en later weer ophalen. Festivaldirecteur Peter Onstein: “Dat bleek een groot succes, waardoor Oranjepop financieel gezond kon blijven. Dit innovatieve initiatief is inmiddels door diverse andere festivals gekopieerd.”

Oranjepop vindt plaats op 30 april in het Hunnerpark in Nijmegen en de toegang is gratis. De komende weken worden nog meer namen bekendgemaakt, dus houd onze site in de gaten!