5Y3V12/A-N: Het zit er op! 5Y3V12/A-N: Het zit er op!

5 jarig jubileum na een maand uitgevierd

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

5Y3V12/A-N: Het zit er op!

5 jarig jubileum na een maand uitgevierd

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Het kan niemand ontgaan zijn: in september bestond 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen 5 jaar! Dit hebben we de hele maand gevierd in zowel Arnhem als Nijmegen. We blikken terug met de leukste foto's en een woord van dank aan iedereen die heeft meegeholpen.

5 jarig jubileum na een maand uitgevierd

Het kan niemand ontgaan zijn: in september bestond 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen 5 jaar! Dit hebben we de hele maand gevierd in zowel Arnhem als Nijmegen. Met flinke inspanning van een groep vrijwilligers is de regio Arnhem-Nijmegen flink opgeschud met een portie lokale muziek. 

Er werd begonnen met een guerilla gig nabij Nijmegen Centraal. Diezelfde avond was de officiële aftrap in De Onderbroek met fijne electro van Captain Hell & the Sweet Monicas, The Routines, Analogic Sound Project en dj 50% Scrambled. Een week later was de 5Y3V12/A-N tour aanbeland in Arnhem, waar we in The Stage Sweet Acid, Liquid en Autumn mochten presenteren. Na de trein terug genomen te hebben was het tijd voor Lea, The Vlegels en The Kevin Costners om Doornroosje te vullen met hun liedjes. Voordat 5Y3V12/A-N definitief werd afgesloten tijdens de Oefenruimteconcerten op de Jacobiberg (met o.a. een gratis fotoshoot voor bands) werd ook nog de NDRGRND aangedaan voor de nu al beruchte 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen popquiz.
 
Nu is het dus voorbij en kan iedereen binnen 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen weer aan de slag met wat we de afgelopen 5 jaar hebben gedaan en wat we nog lang hopen te doen: de lokale scene onder de aandacht brengen met recensies, verslagen, interviews et cetera.
 
Maar niet voordat we de volgende mensen hebben bedankt voor hun medewerking aan 5Y3V12/A-N:
Coef, Muziekhandel Schreeven, Café de Deut, Café de Opera,  All About Movies, De Waaghals, Kroese, The Routines, Liquid, Lea, Antillectual, Analogic Sound Project, My Boot Heels, The Kevin Costners, OIIO, Sweet Acid, Ivy Skate & Noah Star, The Vlegels, Leontine, Autumn, Captain Hell & the Sweet Monicas, 50% Scrambled, Claustrofonie, dj Psy(((o))), dj Kabaal of Sjans, Alex van der Hulst, De Onderbroek, The Stage, Doornroosje, NDRGRND, de Jacobiberg en last but not least: alle vrijwilligers die belangeloos hun steentje hebben bijgedragen en iedereen die met ons mee heeft gevierd!
 
Nu al weer hongerig naar een nieuwe Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen? Op 10 oktober zijn we in Merleyn met optredens van The Horse Company en Ninginkata!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland