Het MuziekLokaal zoekt medewerkers Het MuziekLokaal zoekt medewerkers

Radio maken is leuk!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Het MuziekLokaal zoekt medewerkers

Radio maken is leuk!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Radioprogramma 'Het MuziekLokaal', een initiatief van Stichting PAN en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, zoekt medewerkers. Wil je meehelpen aan een uur lokale muziek via Nijmegen1 radio? Lees dan verder!

Radio maken is leuk!

Radioprogramma Het MuziekLokaal is een initiatief van Stichting PAN en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen. Het radioteam is momenteel op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om radio te maken, stuur dan een mail naar 3v12an@gmail.com. Te denken valt bijvoorbeeld aan het samenstellen van de playlist, het presenteren en interviewen van gasten, het bedienen van de techniek, het verzamelen van nieuws en muziek, het maken van jingles, het verzorgen van PR en het coördineren en produceren van de uitzending. Zie je een of meerdere van deze functies wel zitten, aarzel dan niet en neem contact op!

Het MuziekLokaal wordt iedere woensdag  tussen 19:00 en 20:00 live uitgezonden vanuit de studio van Nijmegen1 in een oud schoolgebouw. Het grootste gedeelte van de muziek is lokaal. Daarnaast hoor je er het laatste nieuws, uitgaanstips en iedere week is er een andere gast in de studio. Zo waren er al interviews en live sessies te beluisteren met De Staat, Joost Brouwer, Beansprouts, Wax 'n Wane, Anavarin en meer muzikanten en programmeurs uit de lokale scene.

Het MuziekLokaal kun je beluisteren op 107.8 FM (Nijmegen centrum), 106.8 FM (Dukenburg en Lindenholt) of 93.1 FM op de kabel. Binnenkort zal het programma ook on demand te beluisteren zijn via de site van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland