Uit de zak van Sinterklaas: gratis kaartjes!

Voor FortaRock, Tweak Bird, NO blues, de Amsterdam Klezmer Band en Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

In deze speciale Sinterklaas-editie kun je deze maand veel gratis kaartjes winnen! Voor FortaRock in Doornroosje, Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, Amsterdam Klezmer Band in Luxor Live, Tweak Bird in Merleyn en NO blues in Lux. Lees snel verder!

Voor FortaRock, Tweak Bird, NO blues, de Amsterdam Klezmer Band en Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zet ter ere van de verjaardag van Sinterklaas een mijter op en tovert uit de zak gratis kaartjes! Voor FortaRock in Doornroosje, Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Merleyn, Amsterdam Klezmer Band in Luxor Live, Tweak Bird in Merleyn en NO blues in Lux.

Doornroosje - FortaRock: Sonic Syndicate + Reason To Kill – 9 december

De Zweedse metalband Sonic Syndicate en het Nederlandse Reason To Kill zullen woensdag 9 december tijdens FortaRock een knallende show geven in Doornroosje. Liefhebbers van Scandavische death metal mogen dit niet missen!

Gratis bij zijn? 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaartjes weggeven. Mail het antwoord op de volgende vraag voor dinsdag 8 december 11:57 uur naar de redactie en gooi je haar los!

Sonic Syndicate werd in 2002 opgericht door de broers Richard, Roger en Robin Sjunnesson. Onder welke naam richtten zij de band in eerste instantie op?

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen: Gray Code + Mailman John - 12 december

Op de laatste Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen van 2009 op zaterdag 12 december in Merleyn staan twee bands die de laatste tijd hoge ogen weten te gooien. Met de rock vermengd met psychedelische pop van Gray Code en de perfecte popliedjes van Mailman John belooft het een fijne avond te worden!

En je kunt hier gratis naar toe, want wij verloten 2x2 kaartjes! Mail het antwoord op de volgende vraag voor donderdag 10 december 11:57 uur naar de redactie.

Gray Code behaalde onlangs het NOS-journaal met een ingenieuze videoclip. Van welk nummer?

Luxor Live – Balkan Beatz: Amsterdam Klezmer Band – 12 december

Op zaterdag 12 december is het lekker dansen in Luxor Live tijdens Balkan Beatz met dj Gusztav, dj Tommi en dj Pizdabolkin. Deze keer brengen ze één van hun favoriete bands mee: Amsterdam Klezmer Band! Op deze uitbundige Balkan-Klezmer crossovermuziek kun je niet stil blijven staan!

Gratis swingen in Luxor Live? 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen verloot 2x2 kaartjes! Mail het juiste antwoord op de volgende vraag voor 9 december 22:00 uur naar de redactie!

Op welk Nijmeegs festival trad de Amsterdam Klezmer Band in 2002 op?
a.    Oranjepop
b.    de Affaire
c.    Kids ‘n Billies


Merleyn - Tweak Bird - 16 december

Het Amerikaanse Tweak Bird zal woensdag 16 december eindelijk zijn opwachting maken in Merleyn. Ze stonden even op de bill van de Affaire 2009, maar moesten wegens een goede reden hun Europese tour uitstellen. Hun experimentele bluesy, fuzzy en psychedelische progrock zal liefhebbers van The Mars Volta en The Black Keys zeker bekoren.

Gratis bij zijn? 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2x2 kaarten verloten! Mail voor maandag 14 december 11:57 uur het juiste antwoord op de volgende vraag naar de redactie!

Wat was de goede reden waarom Tweak Bird zijn Europese tour uitstelde?


Lux - NO blues - 17 december

NO blues is de unieke muzikale verbinding van Amerikaanse folk en blues en traditionele Arabische muziek. Het nieuwe album Lumen klinkt intiemer en volwassener dan ooit. Donderdag 17 december zullen Gitarist Ad van Meurs, U'd speler Haytham Safia en contrabassist Anne-Maarten van Heuvelen nummers van Lumen maar ook ouder werk ten gehore brengen in de Lux!

Ook voor NO blues mag 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen 2x2 kaartjes verloten! Mail voor dinsdag 15 december 11:57 uur het juiste antwoord op de volgende vraag naar de redactie!

Waar staan de letters NO in NO blues voor?
a.    NO betekent Nee, wat wil zeggen dat het niet over blues gaat
b.    NO verwijst naar ON van Productiehuis Oost-Nederland
c.    Nergens voor