Win kaarten voor Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen! Win kaarten voor Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen!

seanpenn + The Cohens in Merleyn

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen!

seanpenn + The Cohens in Merleyn

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Na een succesvolle voorgaande editie is het 25 april tijd voor een weer een dampende Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen. Met deze keer twee krenten uit de lokale indie-pap. Podium en geluid zijn voor seanpenn en The Cohens! Lees snel verder en maak kans op vrijkaarten!

seanpenn + The Cohens in Merleyn

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is terug! Stichting PAN, Merleyn en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen sloegen de handen ineen en na een uiterst geslaagde editie met Autorace en Paulusma zijn het podium en geluid nu voor seanpenn en The Cohens.

The Cohens pakten vrijwel direct na oprichting stevig uit door vrijwel iedere regionale bandjescompetitie van 2008 op haar naam te schrijven. De dwangbuispop van The Cohens verraste vriend en vijand, niet in de laatste plaats door de opmerkelijke bezetting van louter drums, toetsen en zang. Schurend, energiek, dwars, minimalistisch, maar bovenal catchy. Langzaam maar zeker verovert het onstuimige trio zaal voor zaal de Nederlandse podia en Merleyn zal hierop geen uitzondering zijn. De dansbare en hoekige muzikale bommetjes staan garant voor muzikaal vertier en de voetjes van de vloer.

seanpenn koppelt de kunst van het liedje aan luchtige elektronica en experimentele indie. De heren ontmoetten elkaar op een heuse Star Wars conventie waar men een gemeenschappelijke passie voor film en muziek ontdekte. De twijfelachtige Oscarwinst van meneer Sean Penn zelf mag ruiken naar vriendjespolitiek, seanpenn’s track Astronaut verwierf op eigen kracht een cultstatus via de digitale snelweg. Met een puike ep trilogie op zak en een wereldtrip in het vooruitzicht kan er vanavond nog van dichtbij genoten worden van deze topper in spe.

Erbij zijn? 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is in een gulle bui en verloot 2 x 2 vrijkaarten. Mail de redactie voor 23 arpil een passende smeekbede en maak kans!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland