#MadNes15: Zoveel meer dan muziek alleen

Combi van surf, skate en muziek blijkt goud waard

Foto's: Oscar Anjewierden ,

Ontstaan tijdens het drinken van een biertje bij een mooie zonsondergang, inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig festival. MadNes, niet voor niks omschreven als surf, skate en muziek. Een programma boordevol clinics, workshops, flink wat cultuur, lekker eten theater en andere gekkigheid. Als muziekplatform kijken we natuurlijk voornamelijk naar het muzikale aspect, maar onderstaande fotoserie bewijst dat het zoveel meer is dan dat. Kijk en oordeel zelf!


Sfeerverslag zaterdag

Zon, zon en nog meer zon. Hoewel de rest van het land bijna smelt, is het dankzij een frisse zeebries prima uit te houden. Het dagverslag lees je hier


Sfeerverslag zondag
Door het slechte weer valt het programma voor zondag enigszins in het water. De optredens op de Greenstage worden verplaatst naar de BaroNes en halverwege de middag vertrekken de meeste bezoekers richting de camping om op te ruimen voordat het met bakken uit de hemel komt. Toch is de sfeer nog steeds prima en stiekem willen de meesten niet naar huis omdat het dan echt afgelopen is.


De datum voor volgend jaar is inmiddels ook bekend. Op 1, 2 en 3 juli is editie nummer 9 van MadNes Festival. Tot volgend jaar!