Flavourland 2009 doemt op

Strijd om eervolle titel

Door Yorgos Mayenburg ,

Wie treedt er in de voetsporen van Marock And Roll? Een van de kleine dertig bands die zich hebben opgegeven voor Flavourland 2009 zal de eervolle titel “beste band van Flevoland” in de wacht slepen. Uiteraard kijken wij met genoegen uit naar de strijd die, in dit geval, misschien wel interessanter is dan het resultaat. Lees hier verder om te weten waar welke voorronde zal plaatsvinden...

Strijd om eervolle titel

Nu de herfst in volle gang is, doemt ineens die belangrijke vraag op: wie treedt er in de voetsporen van Marock And Roll? Vorig jaar wisten zij nét de prijs weg te pikken voor Wallnoize en Stating the obviouZ en werd daarmee “de beste band van Flevoland”.

Uiteraard zou 2009 niet compleet zijn zonder die titel nogmaals weg te geven. Dus lanceert het Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF) ook dit jaar Flavourland. In samenwerking met de poppodia uit de regio zullen een kleine dertig bands gaan strijden om die eervolle titel. Nou ja, en om de (geld)prijs, bandcoaching en automatische plaatsing voor de Sena Performers POPnl Award-finale die dit jaar nog in de Melkweg zal plaatsvinden.

Op zaterdag 12 december 2009 zal de finale van Flavourland plaatsvinden in poppodium De Meester. Maar eerst zal er geknokt worden in de veelbelovende voorrondes:

De Klos, Emmeloord
Zaterdag 24 oktober
Aanvang: 21.30 uur
Entree: € 4,-
Deelnemers: Fur, Tranquil, Tèssera, Road Crew
 
Poppodium Underground, Lelystad
Zaterdag 31 oktober
Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 5,-
Deelnemers: Defined:Unknown, Shakedown 8, Take-aWay, Black Roses, Fight for Appetite, Roseptik & Scott, Lazy Action Figures

Trapnotov, Almere
Vrijdag 6 november
Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 4,-
Deelnemers: Right Next Door, For Blood & Vengeance,  Drievoudig,  Abbey Chase

De Meester, Almere
Vrijdag 13 november
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 5,-
Deelnemers: District Lions, FlavouRed, Lucky Dices, Gematria, Kelly’s Vacation, New Blues

Poppodium Underground, Lelystad
zaterdag 14 november
Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 5,-
Deelnemers: Jericho Pie, Jazzy & the Pattynama’s, No Nuff, Question Mark, Uniqueminds, NEE!, Neighbours Nightmare