Almere gaat Vreemdst Almere gaat Vreemdst

Hét rariteitenkabinet van Almere gaat ook in 2010 door.

, Van de redactie

Almere gaat Vreemdst

Hét rariteitenkabinet van Almere gaat ook in 2010 door.

Van de redactie ,

Driemaal is scheepsrecht, zeker in een polder. Gelukkig is deze week bevestigd dat hét rariteitenkabinet van Almere ook in 2010 doorgaat. Nog beter, nog harder en nog vetter! Waar de eerste editie nog uitproberen was en de tweede keer de generale repetitie betrof, wil organisator Bart Rouw dit jaar het dak eraf hebben.

Hét rariteitenkabinet van Almere gaat ook in 2010 door.

Het concept voor Almere gaat Vreemd is simpel: stop zoveel mogelijk muzikanten in een hoge hoed, hussel de namen en loot er gelegenheidsbandjes uit. Het experiment en de contra-expertise die aan deze derde editie vooraf gingen hebben inmiddels wetenschappelijk bewijs op geleverd: Almere gaat Vreemd heeft alles in zich om een knalfeest te worden.

“Sowieso hebben de mensen van De Meester en ik van vorige edities veel geleerd,” stelt de enthousiaste drummer. “Met Danny van Doorn van poppodium De Meester zijn de vorige edities nauwkeurig geëvalueerd. We willen deze 2010-editie onvergetelijk maken. Overtreffende trap: Almere gaat Vreemdst!”

Ook de jongens van Een Blok aan je Been zijn weer benaderd voor de presentatie.

Om zeker te weten dat het weer leuk wordt, is Bart bezig om nieuwe thema’s te bedenken. Binnenkort komen die online op de Hyves van Almere gaat Vreemd. Via e-mail (almeregaatvreemd@hotmail.com) kunnen muzikanten zich alvast opgeven. De eerste drummer is alvast bekend: Bart Rouw doet zelf gewoon weer mee. Al is het maar om zijn titel te verdedigen.

De loting zal midden maart plaatsvinden in De Meester. In datzelfde poppodium zal de opvoeravond eind juni te beleven zijn. Meer informatie staat op http://almeregaatvreemd.hyves.nl/

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland