3VOOR12/Flevoland geeft twee PopSport plekken weg 3VOOR12/Flevoland geeft twee PopSport plekken weg

Win een studio opname en workshops van muziekprofessionals

, Redactie 3voor12/Flevoland

3VOOR12/Flevoland geeft twee PopSport plekken weg

Win een studio opname en workshops van muziekprofessionals

Redactie 3voor12/Flevoland ,

3VOOR12/Flevoland mag twee bands afvaardigen voor PopSport. Wil je een dag de studio in en workshops volgen van professionals uit de muziekindustrie, meld je dan voor zondag 11 oktober aan.

Win een studio opname en workshops van muziekprofessionals

PopSport is dit jaar voor het eerst neergestreken in Flevoland. Het project dat beginnende bands via middelbare scholen de kans biedt om te groeien tot een act die zichzelf in de lucht kan houden, start eind oktober in de Underground in Lelystad. En 3VOOR12/Flevoland mag twee bands afvaardigen!

PopSport selecteert niet op talent, maar op drive. Wil je beter worden, dan mag je je aanmelden. Je kunt bij PopSport zelf kiezen waaraan je werkt. Heb je zangles nodig, dan boek je een workshop zang. Heb je je muziek op orde, maar krijg je geen optredens voor elkaar, dan schrijf je je in voor de workshop Boekingen en Promotie.

Zo zijn er in totaal 16 workshops waaruit je er zelf vier mag kiezen.
Drie onderdelen zijn veplicht: in Artiest 2.0 leer je hoe jezelf online moet presenteren, tijdens een bandcoaching sessie word je team ontleed en aangescherpt en aan het eind van het traject moet je de studio in om twee eigen nummers op te nemen.

3VOOR12/Flevoland gaat PopSport dit jaar natuurlijk in de gaten houden. Maar we mogen ook twee bands uitkiezen!! Als wij jou uitkiezen, wordt  de 100 euro inschrijfgeld voor je betaald! Je moet op een middelbare school in Flevoland zitten, een band hebben, dj of singer/songwriter zijn en zin hebben om de van november tot en met januari veel te leren van de Nederlandse muziekscene.

Aanmelden kan door voor zondag 11 oktober een mail te sturen naar: 3voor12flevoland@live.nl.Vermeld in de mail op welke school je zit, hoe je band heet en waar we je kunnen bereiken. Heb je al een Myspace of bandsite, stuur dan ook de link!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland