Laatste voorronde Vers in de BG

Bepaal welke band naar de finale gaat

Redactie 3voor12/Flevoland ,

Ben jij er vrijdag bij om voor de laatste keer dit jaar het meest verse podiumvlees te keuren?
Komende editie liggen voor jou in de koelcel: Kelly’s Vacation (Almere), Soixantneuf Electrique (Lelystad), Freecolinsky (Almere) en Tèssera (Emmeloord).

Bepaal welke band naar de finale gaat

Ben jij er vrijdag bij om voor de laatste keer dit jaar het meest verse podiumvlees te keuren?

Komende editie liggen voor jou in de koelcel: Kelly’s Vacation (Almere), Soixantneuf Electrique (Lelystad), Freecolinsky (Almere) en Tèssera (Emmeloord). Deze bands zullen strijden om de laatste finaleplaats. De enige die beslist wie er in de finale komt is het publiek: jij dus! Dus zorg dat je om 21:00 uur aan de deur staat om invloed uit te oefenen op deze kleine, Flevolandse geschiedenis…

In samenwerking met de BG-22-24 en De Kunstlinie biedt 3voor12/Flevoland beginnende bandjes een podium om hun kunnen te tonen. Eerder dit jaar vonden twee voorrondes plaats in de BG-22-24. De Lelystadse bands Little Maggie en The Shakedown 8 wonnen deze edities.

Vrijdag 27 november 2009 zal de derde en laatste voorronde plaatsvinden. Tel daarbij een wildcard op en de finaleplaatsen zijn bekend. Wie staan er vrijdag 22 januari 2010 in de schouwburg te rocken? Precies, na vrijdag de 27e zijn de kandidaten bekend!

Entree is 5 euro

Aanvang is 21:00

Leeftijd is 18+

Bier is goedkoop

Locatie is BG-22-24 op de Kerkgracht 22-24 in Almere Haven