Vrijkaarten voor 3voor12/Flevoland Clubavond! Vrijkaarten voor 3voor12/Flevoland Clubavond!

DeWolff, Evant Garden en Mind Riot

, Tijs de Boer

Vrijkaarten voor 3voor12/Flevoland Clubavond!

DeWolff, Evant Garden en Mind Riot

Tijs de Boer ,

Zaterdag 23 mei 20:00 uur, Podium De Meester: De 3voor12/Flevoland Clubavond staat deze keer in het teken van de ronkende gitaren. Elke twee maanden toont de lokale tak van muziekplatform 3voor12 het talent van Flevoland. Ditmaal experimentele rock van Evant Garden uit Almere, grunge van Mind Riot uit Dronten en psychedelische sixties rock van DeWolff.

DeWolff, Evant Garden en Mind Riot

Mind Riot uit Dronten stond in de finale van Flavourland 2008. De mannen maken stevige gitaarrock zonder overbodige toeters of bellen. De bandnaam van het trio is niet voor niets ook een nummer van Soundgarden (Badmotorfinger ’90). En dames: Lijkt die zanger niet een beetje op Jim Morrison van De Doors?

Achter Evant Garden schuilen de namen Chris O. Kikic en Maarten Moerlandt, en die kennen we ook nog van Land of Airplanes: De wegbereiders van de huidige Almeerse rockscène. We beleven Event Garden’s comeback na de avonturen van Chris en Maarten in de band van oud Life of Agony zanger Keith Caputo.

DeWolff knalt de avond uit met psychedelische sixties rock. De jochies zijn nauwelijks ouder dan 18 maar ze hebben al een bliksemcarrière achter de rug. Gewapend met Hammond orgel, gitaar en drums herleeft het geluid van De Doors, Led Zeppelin en Pink Floyd. Een knap staaltje papa’s platenkast plunderen!

Vrijkaarten:

Kaarten a €5,- zijn verkrijgbaar via www.demeesteralmere.nl en aan de deur. Maar jij kan ook een felbegeerd plaatsje op de gastenlijst bemachtigen! 3voor12/Flevoland geeft namelijk 2x2 gratis kaartjes weg. Wat moet je daarvoor doen? Mail vóór vrijdag 15:00 je naam, leeftijd, telefoon nummer, emailadres en de reden waarom jij naar de clubavond wilt komen naar melissa@demeesteralmere.nl.

Aanvang: 20:00 -  om 23:00 gratis afterparty met Nablijven

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland