VOLG HET BEVRIJDINGSFESTIVAL NU LIVE VOLG HET BEVRIJDINGSFESTIVAL NU LIVE

3voor12/Flevoland twittert mee!

, Redactie 3voor12/Flevoland

VOLG HET BEVRIJDINGSFESTIVAL NU LIVE

3voor12/Flevoland twittert mee!

Redactie 3voor12/Flevoland ,

Natuurlijk is 3voor12/Flevoland bij het bevrijdingsfestival in Almere. Naast de recensies en interviews die we schrijven op de website word er nu ook live verslag gedaan. Zelfs zonder twitter kun je het festival live via internet volgen. We leggen allemaal haarfijn uit hoe het werkt.

3voor12/Flevoland twittert mee!

Via twitter houdt 3voor12/Flevoland je op de hoogte van wat er de hele dag speelt op 5 mei. De hele dag kun je de 'tweets' volgen van wie er op dat moment optreden. We verwoorden korte sfeerimpressies en nog veel meer. Hoewel de meeste artikelen dus pas op 6 mei verschijnen, houdt 3voor12/Flevoland je toch op de hoogte als je er zelf niet bij kunt zijn!

Hoe werkt het?
Voor wie al een twitter-account heeft, is het gemakkelijk. Volg @3v12Flevoland en je ziet de updates verschijnen bij je ‘feeds’. Heb je (nog) geen twitter, dan is er geen man over boord. Klik op de deze link. In een nieuw venster verschijnt een menu waarop je live alles kan volgen. Makkelijker kan haast niet.

Reageren
Als je een twitteraar bent, dan heb je ook de mogelijkheid om te reageren via een hashtag (#). Als je #5meialmere voor je tweet zet dan komt deze ook binnen bij ons en kunnen anderen het ook lezen. Bijvoorbeeld: #5meialmere Mala Vita gaat zo beginnen.

Twitter

Is het je nog onduidelijk wat twitter precies is, dan volgen er een paar linkjes waar uitleg word gegeven over twitter. Twitter in plain english en wikipedia. Maar uiteraard komt 3voor12/Flevoland woensdag op onze vertrouwde manier met interviews, recensies en reportages.

 

VOLG LIVE

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland