The Partysquad over zes maanden weer compleet The Partysquad over zes maanden weer compleet

Jerry Leembruggen is nog ruim een half jaar uit de roulatie

, Tekst: René van der Kroon; Fotografie: Marcella Doppenberg

The Partysquad over zes maanden weer compleet

Jerry Leembruggen is nog ruim een half jaar uit de roulatie

Tekst: René van der Kroon; Fotografie: Marcella Doppenberg ,

Tijdens Bevrijdingsdag in Almere heeft hij dit met een terneergeslagen blik verteld. Vanwege de zware verwondingen, die hij had opgelopen met een auto ongeluk op Ibiza, was het al bijzonder dat The Partysquad een optreden gaf in Almere.

Jerry Leembruggen is nog ruim een half jaar uit de roulatie

Jerry Leembruggen staat in Almere backstage te kijken naar het optreden dat zijn collega en vriend Ruben Fernhout geeft. Hij draagt een hoofdband met op het achterhoofd een halfgevormd kussentje. Onder het kussen is een kale plek op het achterhoofd van de dj te zien. Met een hangend linkeroog kijkt hij naar het Esplanadeplein in Almere, waar Ruben de show steelt.

Ik ben inmiddels acht maanden uit de running”, vertelt Jerry enigszins teleurgesteld. Ruben kwam er op Ibiza nog goed van af omdat hij in een andere auto zat, maar Jerry heeft het zwaarder gehad. Bij de klap die hij met zijn auto maakte, heeft hij een harde slag tegen zijn hoofd ontvangen. Met ernstige consequenties. Op het Spaanse eiland is hij zelfs in een kunstmatige coma gehouden. “Ik moet echt alles opnieuw leren, man. Lopen, fietsen, zelfs Engels praten.”

Het ziet er overigens ook niet naar uit dat Jerry snel weer op een podium staat. “Binnenkort krijg ik weer een operatie. Daarna ben ik nog een half jaar eruit.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland